kesaDW

DW1: Villejä viettelyksiä ja kuolemaa karuissa maisemissa

Mukana: Asammun, Lativus, Thølien, Aleria, Rath (ja uljas redshirtkääpiömme Enmegan )

Party tököttää yhä luolastossa, jonka tunnettu uloskäynti on edelleen romahtanut. Rath päättää ratkaista asian loitsimalla Lativukselle raittiin ilman jäljityskyvyn. Tällähän sitä ulos päästään. Ulkona Asammun pyytää Rathia räjäyttämään ulostulorailon kiinni ja homma hoituu reilusti räjäyttäen. Rapatessa roiskuu, etenkin Alerian päälle.

Lativus ja Aleria yrittää paikantaa porukan suhteessa Abbey of St. Ronan luostariin. Todetaan olevamme joen väärällä puolella.

Koska ilta alkaa hämärtää, päätetään leiriytyä jonkin matkan päähän räjäytyksestä. Ensimmäisellä vartiovuorolla Lativus bondausrupattelee nukkumakelvottoman Alerian kanssa. Yö menee muuten mukavasti, mutta viimeisellä vartiovuorolla joku vitun vuohi kähveltää Thølienin vasemman jalan saappaan.

Aamulla Rath huomaa Thølienin metsästämässä vuohta ja saapastaan ja päättää auttaa tekemällä saappaankutsuloitsun. Loitsu sinkoaa paikalle saappaan, joka osuu Asammunia naamaan. Saappaassa on yhä jalka. Saapas on oikein hyvä korvike kadonneelle ja Thølien ottaa sen kummemmin mukisematta. Hetken hämmennyksen jälkeen Lativus toteaa, että jalka on tullut niin kaukaa ettei sinne kävellen ehdi. Rath tuumaa lähettää jalan takaisin taikuutensa avulla. Se vissiin toimii. Jossain lienee vittuuntunut tyyppi, joka kokee joutuneensa tänään todella omituisen saapasvarkauden kohteeksi. Thølienin luuttaama saapas on tunnistettavan näköinen. Yön jälkeen stressannut Aleria ja paranoidi Asammun ovat univajeisia.

Lähdetään Abbey of St Ronania kohti. Thølien ei oikein onnistu vartiohommissaan vaan joutuu harpyijän jekuttamiseksi. Muu poppoo löytää Thølienin puuhailemasta olion kanssa kun Lativukselle tuli huono fiilis Thølienin katoamisesta. Seuraa todella WTF taistelu. Taistelun aikana Thølien tekee himmelipäätelmiä ja Aleria hämmentyy kikkelistä. Rath menehtyy taistelun tiimellyksessä ja pääsee idylliseen maalaistaivaaseen. (“went to a farm up state” tai “acquired agricultural property”) Taistelun jälkeen Aleria pitää hautajaiset Rathille.

Joukko palaa Rushfordin mutta sentään eri kuppilaan, The Blind Dragoniin.

Aleria käy ripittäytymässä kyläjuopolle kyläpapille, joka alkaa juoruilla kuulemistaan jutuista illalla. Lativus lähtee ruuanhankintaan. Asammun ja Thølien menevät The Blind Dragoniin pohtimaan, josko värvättäisiin joku soturi mukaan kun ollaan vaaralliselle matkalle. Lur on kuppilassa olemassa cool. Ensinäkemältä Thølien & Lur päätyy panomatsiin valtataistelemaan, Thølien häviää ja tulee pannuksi (ei sillä etteikö kivaa ole). Siitä jatketaan juomakilpailuilla ja tarinaniskennällä. Todetaan, että lähdetään Lurin mukana kohti luostaria. Illan päätteeksi myös Lativus houkutellaan juomapeliin ja lopulta kaikki paitsi Asammun on aivan umpitunnelissa.

Lur ja Thølien sammuu lopulta Asammunin huoneeseen, Aleria ja Lativus Thølienille tarkoitettuun huoneeseen.

Comments

Kohme m1hka

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.